Garage Venlo

Garage VenloVoor onderhoud en reparatie van personenauto’s en kleine bedrijfsauto’s van alle automerken kunt u terecht bij de garage voor Venlo en omgeving. Garage Maasveld staat onder leiding van Geert en Marianne Hendrix. De garage staat voor betaalbare kwaliteit, een goede service en een klantvriendelijke en professionele instelling.

Betrouwbare partner

Ook voor apk keuring en roetmeting kunt u bij Garage Maasveld terecht. Als we tijdens de keuring dingen tegenkomen kunnen deze direct gemaakt worden. Uiteraard gaat dit in overleg met u als klant. U komt bij ons nooit achteraf voor verrassingen te staan. Onze klanten zien ons als een betrouwbare garage voor Venlo en omgeving en brengen vol vertrouwen hun auto naar Garage Maasveld.

Veilige en overdekte stalling voor klassieke auto’s

Dat vertrouwen geldt niet alleen voor nieuwe personenauto’s. Voor het onderhoud van klassieke auto’s hebben wij de kennis en ervaring in huis. Wij mogen dan ook vele klassiekers in onze garage verwelkomen. Niet alleen voor onderhoud en reparatie maar ook voor jaarstalling. Wij kunnen een aantal klassieke auto’s veilig en overdekt stallen. Uw klassieker blijft daardoor beschermd tegen weersomstandigheden zoals regen, koud en fel zonlicht. Hierdoor kunt u nog langer van uw klassieke auto genieten.

Maak nu een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij Garage Maasveld of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en zien u graag terug bij Garage Maasveld in Tegelen. Wilt u op de hoogte blijven van onze garage? Volg ons dan op Facebook.

   Contact