Bandenservice Venlo

Bandenservice VenloGarage Maasveld heeft een bandenservice voor Venlo en omgeving. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor banden. Wij monteren ze voor u en kunnen ze uitbalanceren.

Banden slijten minder snel

Kent u gevoel van een trillend stuur? Vooral bij hogere snelheden trilt uw stuur of zelfs uw stoel ineens? Dan is het goed om uw banden te laten controleren. Waarschijnlijk zijn ze niet meer in balans. De banden zijn niet meer in balans met het wiel. Dit veroorzaakt de trillingen in uw stuur. Door de trillingen weet u dat er onbalans is in uw banden. Banden die niet goed uitgebalanceerd zijn slijten sneller en uw auto verbruikt meer brandstof. Het werkt dan ook dubbel kostenbesparend om uw banden goed te laten uitbalanceren door onze bandenservice vlakbij Venlo. En het rijdt ook nog eens een stuk comfortabeler. U kunt ook bij ons terecht voor de montage van nieuwe banden en zomer- en winterbanden.

Personen- en bedrijfswagens

Naast onze bandenservice kunt u bij Garage Maasveld ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw personenauto. Alle automerken zijn bij ons welkom. Ook kleine bedrijfswagens kunnen bij Garage Maasveld terecht. We begrijpen dat u uw auto niet lang kunt missen, zeker niet als u uw bedrijfswagen nodig heeft voor u werk. We zullen dan ook altijd met u meedenken om een geschikt tijdstip te vinden voor reparatie en u een zo goed mogelijk informeren over de tijd die de reparatie zal kosten. Wilt u meer informatie over onderhoud aan uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op.

   Contact