Autogarage Tegelen

Garage VenloGarage Maasveld is een autogarage in Tegelen .U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan personenauto’s en kleine bedrijfswagens van alle automerken. Ook klassieke auto’s zijn bij Garage Maasveld in Tegelen van harte welkom.

Alle benodigde kennis en ervaring in huis

Voor het onderhoud van klassieke auto’s hebben wij alle benodigde kennis en ervaring in huis. Wij mogen dan ook vele klassiekers in onze garage verwelkomen. Niet alleen voor onderhoud en reparatie maar ook voor jaarstalling. Wij kunnen een aantal klassieke auto’s veilig en overdekt stallen bij onze autogarage in Tegelen. Uw klassieker blijft daardoor beschermd tegen weersomstandigheden zoals regen, kou en fel zonlicht. Hierdoor kunt u nog langer van uw klassieke auto genieten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw klassieker te stallen bij onze garage in Tegelen? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag.

Stalling van motoren

In onze autogarage in Tegelen hebben we ook ruimte voor de stalling van motoren. Voor slechts 100 euro per jaar kan uw motor in een overdekte en beveiligde stalling staan.

Betrouwbaar en betaalbaar

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare garage in Tegelen voor onderhoud, reparatie en apk? Betaalbaar maar wel met uitstekende service? Dan bent u bij Garage Maasveld aan het juiste adres. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt onze contactgegevens op de website. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en acties? Volg dan onze Facebookpagina.

   Contact