Autobedrijf Venlo

Autobedrijf VenloGarage Maasveld is een autobedrijf nabij Venlo. U hier hier terecht voor onderhoud en reparatie van personenauto’s en kleine bedrijfswagens van alle automerken.

Onderhoud en stalling klassieke auto’s

Voor het onderhoud van klassieke auto’s is soms specialistische kennis nodig. Garage Maasveld beschikt over de kennis en ervaring om ook klassieke auto’s goed te onderhouden en te repareren. Een klassieker zet u ook niet zomaar buiten op de parkeerplaats. Om een klassieke auto goed te onderhouden kunt u hem het beste binnen stallen zodat de weersomstandigheden geen vat er op krijgen. Dat geldt niet alleen voor kou, wind en regen maar zeker ook voor fel zonlicht. Bij Garage Maasveld kunt u uw klassieke auto stallen. Wij bieden overdekte jaarstalling voor uw klassieker bij ons autobedrijf vlakbij Venlo. Hier staat uw auto veilig en beschermd zodat de levensduur van uw klassieker wordt verlengd en u er nog lang plezier aan zult beleven.

Jaarstalling voor motoren

U kunt bij Garage Maasveld, autobedrijf voor Venlo en omgeving, ook terecht voor jaarstalling van motoren. Voor slechts 100 euro per jaar kan uw motor in een overdekte en beveiligde stalling staan.

Volg ons op Facebook

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare garage voor onderhoud, reparatie en apk? Betaalbaar maar wel met uitstekende service? Dan bent u bij Garage Maasveld aan het juiste adres. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes en acties? Volg dan onze Facebookpagina.

   Contact