Auto onderdelen Limburg

Auto onderdelen LimburgBent u op zoek naar auto onderdelen in Limburg? Dan bent u bij Garage Maasveld aan het juiste adres. Wij kunnen de gewenste onderdelen inkopen wanneer daar vraag naar is. U kunt uw personenauto, bedrijfswagen en zelfs klassieke auto bij ons brengen voor reparaties, onderhoud en apk. Het merk en type van uw auto maakt niet uit, we hebben genoeg kennis en ervaring in huis om elke auto piekfijn te onderhouden.

Reparatie en onderhoud

Heeft u een mankement aan uw auto? Maak dan een afspraak met Garage Maasveld. Betaalbare kwaliteit en prima service gecombineerde met Limburgse gastvrijheid, dat vindt u bij Garage Maasveld. En niet alleen verkopen wij de beste auto onderdelen van Limburg, u kunt ook nog bij ons terecht voor het monteren en uitbalanceren van banden. Voor echt onderhoud van uw auto kunt u ook een afspraak maken. Breng gerust uw auto voor een kleine of grote beurt naar onze garage. Voor grotere reparaties nemen we altijd eerst contact met u op om een prijsopgave door te geven. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Alleen op afspraak

U vindt Garage Maasveld in Tegelen, onder de rook van Venlo. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag kunt u van 9.00 tot 12.00 uur bij ons terecht. We werken alleen op afspraak. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak te maken of stuur een berichtje via onze Facebookpagina.

   Contact