APK Venlo

Apk VenloIs het weer tijd voor uw APK in Venlo? Dan kunt u terecht bij Garage Maasveld. Het is in Europa wettelijk verplicht om uw auto periodiek te laten keuren. Het doel van deze Algemene Periodieke Keuring (APK) is de verkeersveiligheid bevorderen en het milieu beschermen. Voor auto’s met een dieselmotor is er ook een verplichte roetmeting bij gekomen. Deze roetmeting kunt u gelijk met uw apk in Venlo laten uitvoeren.

Bij reparatie een overleg

Maak nu een afspraak voor uw apk in Venlo bij Garage Maasveld. Als er mankementen aan uw auto uit de keuring komen, kunnen wij deze direct voor u repareren. Als dit grote of duurdere reparaties zijn zullen wij eerst contact met u opnemen om dit te bespreken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen in de vorm van een hoge rekening te staan.  

Ook voor onderhoud

U kunt bij Garage Maasveld ook terecht voor regulier onderhoud en reparaties van uw personenauto. Alle automerken zijn bij ons welkom. Ook kleine bedrijfswagens en zelfs klassieke auto’s kunnen bij ons terecht. We hebben genoeg kennis en ervaring in huis om ook deze auto’s goed te kunnen onderhouden.

Nieuws en ontwikkelingen

Wilt u een afspraak maken bij Garage Maasveld of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag en zien u graag terug bij Garage Maasveld in Tegelen. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwtjes en ontwikkelingen van onze garage? Volg ons dan op Facebook.

   Contact