APK Tegelen

Apk TegelenVoor uw APK in Tegelen kunt u terecht bij Garage Maasveld. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in het leven geroepen om de verkeersveiligheid te vergroten en het milieu te beschermen. De keuring is wettelijk verplicht. Voor auto’s met een dieselmotor is er nog een verplichte keuring bijgekomen, namelijk de roetmeting. Ook voor deze meting kunt u terecht bij Garage Maasveld. Deze kan meteen met de APK in Tegelen worden uitgevoerd.

Uitbalanceren van banden

Naast APK kunt u in Tegelen terecht voor onderhoud en reparatie van personenauto’s, kleine bedrijfswagens en klassieke auto’s. Garage Maasveld beschikt ook over een bandenservice. Voor het monteren en uitbalanceren van banden bent u aan het juiste adres. Heeft u last van trillingen in uw auto? Trilt het stuur of uw stoel? Grote kans dat de banden niet meer in balans met de wielen staan. Wij kunnen uw banden weer goed uitbalanceren. Dit zorgt voor meer rijcomfort maar ook voor minder snelle slijtage aan uw banden en een lager brandstofverbruik. Het goed uitbalanceren van uw banden is dus zeker de moeite waard.

Op afspraak

U vindt Garage Maasveld aan de Tichlouwstraat 7 in Tegelen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur bij ons terecht. We werken alleen op afspraak. Wilt u een afspraak maken voor apk, reparaties of onderhoud? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in.

   Contact